Термопомпи VENTO PREMIUM Inverter

ТЕРМОПОМПА ПОДХОДЯЩА ЗА МОЩНОСТ SCOP ЦЕНА
VENTO HP1F12 PREMIUM Inverter VENTO HP1F12 PREMIUM Inverter до 130 кв.м. 12 kW 4.70 6499 лв с ДДС
VENTO HP1F14 PREMIUM Inverter VENTO HP1F14 PREMIUM Inverter до 160 кв.м. 14 kW 4.70 6999 лв с ДДС
VENTO HP1F20 PREMIUM Inverter VENTO HP1F20 PREMIUM Inverter до 220 кв.м. 20 kW 4.70 8999 лв с ДДС
VENTO HP1F24 PREMIUM Inverter VENTO HP1F24 PREMIUM Inverter до 280 кв.м. 24 kW 4.70 9999 лв с ДДС
Термопомпа за отопление VENTO HP1F36 PREMIUM Inverter VENTO HP1F36 PREMIUM Inverter до 450 кв.м. 36 kW 4.70 16499 лв с ДДС
Термопомпа за отопление VENTO HP1F48 PREMIUM Inverter VENTO HP1F48 PREMIUM Inverter до 600 кв.м. 48 kW 4.70 19999 лв с ДДС

Нова ексклузивна серия термопомпи въздух-вода

Хората, които са вече запознати с технологията и възможностите на днешните термопомпи въздух-вода няма как да не оценят положителното развитие, което всяка нова серия допринася за по-ниските сметки за отопление. VENTO PREMIUM Inverter не е прост ъпгрейд на актуалните модели, това е последната дума в развитието на технологиите за извличане на топлина от атмосферата. Новата философия и насока в управлението на техниката допринасят за много по-ефективна работа при отрицателните температури, както и в преходните периоди от отоплителния сезон. Новите компоненти позволяват по-ниски обороти на усъвременените двойнороторни компресори, което се отразява както на по-ниската цена за отопление, така и за по-тихата работа на чилърите.

PREMIUM Inverter термопомпа въздух-вода за отопление

С подобрената харатеристика на новите модели термопомпи може да се отопляват по-големи жилища, което намаля значително първоначалната цена на инвестицията в автоматизирана отоплителна система. Още повече, в продължение на съществуващата философия на VENTO за употреба на термопомпи въздух-вода, както в DC Inverter серията, така и в PREMIUM Inverter серията продължава да не се разчита на допълнителна помощ от догряване с ел.нагреватели. Така нашите системи винаги работят с термопомпен ефект и винаги получавате много повече топлинна енергия, от колкото е консумацията на ел.енергия!

Нови компресори, нови вентилатори, ново управление и много по-висок COP - 4.7! Високоефективното отопление никога не е било по-надеждно от сега!

 • Бърз и чист монтаж = по-ниска себестойност.
 • Минимални ангажименти към отоплението
 • Комфорта на ползване е целогодишен и без нужда от топълнително подгряване.
 • Централен контрол над температурата в жилището.
 • Преглед на натрупаната консумация.
 • Възможност за свързване към съществуващо водно подово отопление, радиатори(панелни, алуминиеви и чугунени) и водни конвектори.

 

Монтаж на термопомпа

"VENTO Heatpumps" предлага надежден монтаж за всяка своя термопомпа въздух-вода

Ние взимаме предвид индивидуалните изисквания и очаквания към всеки проект, защото за нас приоритет са качественото изпълнение и усмивките на клиентите ни.

НОВИНИ

За "ВЕНТО"

"ВЕНТО" ООД е официален вносител на инверторните термопомпи въздух-вода VENTO. Доставка и монтаж на достъпна цена. Квалифицирани специалисти в отоплението. За нас приоритет са високото качество, надеждността и комфорта.

Предлагаме някои от най-иновативните и надеждни термопомпи въздух-вода за отопление, с които можете да повишете комфорта в дома си до следващото ниво и да намалете значително разходите и ангажиментите си.

Контакти

 • Адрес:

  гр. София, РУМ "Кремиковци", ет.1
 • Телефони:

  +359 899 820 300, +359 888 758 788
 • И-мейл:

  info@vento.bg

Партньори

КЪДЕ СМЕ?