Термопомпи VENTO PREMIUM Inverter

ТЕРМОПОМПА ПОДХОДЯЩА ЗА МОЩНОСТ SCOP ЦЕНА
Термопомпа въздух-вода VENTO HP1F24 PREMIUM Inverter VENTO HP1F24 PREMIUM Inverter до 280 кв.м. 24 kW 4.70 11999 лв с ДДС
Термопомпа въздух-вода VENTO HP3F48 PREMIUM Inverter VENTO HP3F48 PREMIUM Inverter до 600 кв.м. 48 kW 4.70 21999 лв с ДДС
Термопомпа въздух-вода VENTO HP3F72 PREMIUM Inverter VENTO HP3F72 PREMIUM Inverter до 900 кв.м. 72 kW 4.70 34999 лв с ДДС
Термопомпа въздух-вода VENTO HP3F96 PREMIUM Inverter VENTO HP3F96 PREMIUM Inverter до 1200 кв.м. 96 kW 4.70 44999 лв с ДДС

 

Нова ексклузивна серия термопомпи въздух-вода

Хората, които са вече запознати с технологията и възможностите на днешните термопомпи въздух-вода няма как да не оценят положителното развитие, което всяка нова серия допринася за по-ниските сметки за отопление. VENTO PREMIUM Inverter не е прост ъпгрейд на актуалните модели, това е последната дума в развитието на технологиите за извличане на топлина от атмосферата. Новата философия и насока в управлението на техниката допринасят за много по-ефективна работа при отрицателните температури, както и в преходните периоди от отоплителния сезон. Новите компоненти позволяват по-ниски обороти на усъвременените двойнороторни компресори, което се отразява както на по-ниската цена за отопление, така и за по-тихата работа на чилърите.

Новата технология ползва обединяване на множество компресорни модули, работещи с общ капацитет, но със значително по-гъвкави възможности, по-икономична и много по-надеждна работа.

Специалните топлообемнници с висока пропускателна способност позволяват надеждно ползване на варовита вода, без притеснение от запушване.

PREMIUM Inverter термопомпа въздух-вода за отопление

С подобрената харатеристика на новите модели термопомпи може да се отопляват по-големи жилища, което намаля значително първоначалната цена на инвестицията в автоматизирана отоплителна система. Още повече, в продължение на съществуващата философия на VENTO за употреба на термопомпи въздух-вода, както в DC Inverter серията, така и в PREMIUM Inverter серията продължава да не се разчита на допълнителна помощ от догряване с ел.нагреватели. Така тези системи винаги работят с термопомпен ефект и винаги получавате много повече топлинна енергия, от колкото е консумацията на ел.енергия!

Нови компресори, нови вентилатори, ново управление и много по-висок COP - 4.7! Високоефективното отопление никога не е било по-надеждно от сега!

 • Бърз и чист монтаж, без нужда от сондажи и др.
 • Минимални ангажименти към отоплението
 • Комфорта на ползване е целогодишен и без нужда от допълнително подгряване.
 • Централен контрол над температурата в сградата.
 • Преглед на натрупаната консумация.
 • Възможност за свързване към съществуващо водно подово отопление, радиатори(панелни, алуминиеви и чугунени) и водни конвектори.

 

Монтаж на термопомпа

"VENTO Heatpumps" предлага надежден монтаж за всяка своя термопомпа въздух-вода

Ние взимаме предвид индивидуалните изисквания и очаквания към всеки проект, защото за нас приоритет са качественото изпълнение и усмивките на клиентите ни.

НОВИНИ

За "ВЕНТО"

"ВЕНТО" ООД е официален вносител на инверторните термопомпи въздух-вода VENTO. Доставка и монтаж на достъпна цена. Квалифицирани специалисти в отоплението. За нас приоритет са високото качество, надеждността и комфорта.

Предлагаме някои от най-иновативните и надеждни термопомпи въздух-вода за отопление, с които можете да повишете комфорта в дома си до следващото ниво и да намалете значително разходите и ангажиментите си.

Контакти

 • Адрес:

  гр. София, РУМ "Кремиковци", ет.1
 • Телефони:

  +359 899 820 300, +359 888 758 788
 • И-мейл:

  info@vento.bg

Партньори

КЪДЕ СМЕ?