Нова Премиум Серия Термопомпи Въздух-Вода

2-09-2018

Технологиите за извличане на топлина от въздуха се подобряват с всяка изминала година, но съществуват моменти, в които подобрението е нещо повече - то е еволюция! При термопомпите въздух-вода търсенето на по-висока ефективност и още по-ниски сметки за отопление доведоха до последният пробив в науката за извличане на топлина от природата - това е нашата най-нова PREMIUM серия термопомпи въздух-вода.

Новата технология позволява запазване на максималната мощност дори при отрицателни температури, по-икономична работа в преходните периоди и по-балнасирани и тихи компресори. Тези постижения са възможни, благодарение на професионализма на нашия екип, който не се спира пред изчистването на всеки детайл и търсенето на нови методи как всеки ват електрическа енергия може да достави повече ватове отоплителна мощност. VENTO HEAT & COMFORT предлагат едниствените термопомпи, съобразени с особеностите на българският климат, а сега добрата работа на нашите отоплителни системи е още по-ефективна и икономична в новата PREMIUM серия.

Развитието на технологиите никога не спира, особено тези които имат способността да спестяват най-много разходи на домакинството. Автоматизираното отопление отдавна може да бъде на ниска цена и безопасно, неангажиращо и надеждно, комфортно и високоефективно. 

Разгледайте цялата гама от отоплителни системи термопомпа въздух-вода VENTO тук. Там ще откриете всички важни характеристики и цени на нашите термопомпи.