Новини

20-10-2018

Новомонтираната инверторна термопомпа въздух-вода VENTO HP1F12 DC Inverter в с.Рупци измества съществуващото отопление на твърдо гориво и по този начин премахва ангажимента към отоплението и намаля сезонните разходи. Ефекта след изпълнението на монтажа на термопомпата е автоматизирана отоплителната инсталация на добра цена, която значително подобрява качеството на живот.

02-09-2018

Технологиите за извличане на топлина от въздуха се подобряват с всяка изминала година, но съществуват моменти, в които подобрението е нещо повече - то е еволюция! При термопомпите въздух-вода търсенето на по-висока ефективност и още по-ниски сметки за отопление доведоха до последният пробив в науката за извличане на топлина от природата - това е нашата най-нова PREMIUM серия термопомпи въздух-вода.

Новата технология позволява запазване на максималната мощност дори при отрицателни температури, по-икономична работа в преходните периоди и по-балнасирани и тихи компресори. Тези постижения са възможни, благодарение на професионализма на нашия екип, който не се спира пред изчистването на всеки детайл и търсенето на нови методи как всеки ват електрическа енергия може да достави повече ватове отоплителна мощност. VENTO HEAT & COMFORT предлагат едниствените термопомпи, съобразени с особеностите на българският климат, а сега добрата работа на нашите отоплителни системи е още по-ефективна и икономична в новата PREMIUM серия.

Развитието на технологиите никога не спира, особено тези които имат способността да спестяват най-много разходи на домакинството. Автоматизираното отопление отдавна може да бъде на ниска цена и безопасно, неангажиращо и надеждно, комфортно и високоефективно. 

Разгледайте цялата гама от отоплителни системи термопомпа въздух-вода VENTO тук. Там ще откриете всички важни характеристики и цени на нашите термопомпи.

28-08-2017

Заповядайте и разгледайте нашата изцяло нова гама инверторни термопомпи въздух-вода! Новите модели са налични и са тук точно преди отоплителния сезон!

Подобрените характеристики и алгоритъм на работа осигуряват максимална ефективност и ниски сметки през целия отоплителен сезон.

Новите двукомпресорни системи осигуряват максимално широк диапазон на работа в хладните и най-студени времена.

По-мощните модели 16kW, 20kW и 24kW имат възможност за монофазно или трифазно захранване, с което се улеснява монтажа и системите стават по-достъпни за отдалечените райони!

24-12-2014

Въпреки, че сезона за отопление е започнал, някои хора не чакат той да свърши, за да се възползват от последната дума на техниката! Инсталиранта инверторна термопомпа въздух-вода ще подгрява двуетажна сграда с лекота дори и в най-студени дни. Високата ефективност на системата идва от факта, че на обекта са инсталирани преоразмерени панелни радиатори. Поради характера си на работа те могат успешно да стоплят двуетажната сграда с ниски температури, които освен че се постигат с лекота от нашата термопомпа, а и са добити с висок COP и съответно на ниска цена!

20-12-2014

Термопомпата VENTO HP1F9 DC Inverter успешно замества установеното котле на пелети и реализира комфортно ползване на цялата къща. Средната консумация при температури над 0ºС е около 1kW/час, а при температури до -15ºС е около 2kW/час, т.е. отопляваме цяла къща с цената на половин духалка! Къщата се отоплява с комбинирана радиаторна система от чугунени и панелни радиатори. Ниското ниво на конвекция при тези радиатори е причина за малките загуби на топлина, въпреки че къщата е напълно неизолирана.

08-11-2014

Инсталираната термопомпа се справя дори и в най-студените дни с отоплението на 3-етажна къща с размер около 160м2. Къщата е хубаво изолирана, което допълнително помага за икономичното отопление. Ежемесечните сметки са ниски и същевременно хамалогията от стария начин на отопление е изчезнала. Термопомпата е повишила комфорта в жилището и е намалила разходите за отопление.

22-10-2014

В тази инсталация заместваме голямо котле на пелети с термопомпа въздух вода VENTO HP1F20.

Системата се справя отлично, като доставя комфортна топлина с нулев ангажимент към всичките живущи на две отделни къщи, които споделят една обща страна и парната инсталация.

Машината има много гъвкави възожности за работа, като може да свали консумацията си до само 1kW !! Системата е икономична и автоматизираното й управление я лишава от всякаква нужда да се поддържа от собствениците.

Монтаж на термопомпа

"VENTO Heatpumps" предлага надежден монтаж за всяка своя термопомпа въздух-вода

Ние взимаме предвид индивидуалните изисквания и очаквания към всеки проект, защото за нас приоритет са качественото изпълнение и усмивките на клиентите ни.

НОВИНИ

За "ВЕНТО"

"ВЕНТО" ООД е официален вносител на инверторните термопомпи въздух-вода VENTO. Доставка и монтаж на достъпна цена. Квалифицирани специалисти в отоплението. За нас приоритет са високото качество, надеждността и комфорта.

Предлагаме някои от най-иновативните и надеждни термопомпи въздух-вода за отопление, с които можете да повишете комфорта в дома си до следващото ниво и да намалете значително разходите и ангажиментите си.

Контакти

  • Адрес:

    гр. София, РУМ "Кремиковци", ет.1
  • Телефони:

    +359 899 820 300, +359 888 758 788
  • И-мейл:

    info@vento.bg

Партньори

КЪДЕ СМЕ?