Новини

16-08-2022

Здравейте приятели,

знаем че отоплението не е лека или евтина задача. От VENTO HEAT & COMFORT сме отделили в отделна страница голяма част от въпросите, които може би имаш към отоплението с термопомпи въздух-вода. Кликни на...

05-07-2019

Икономичните автоматизирани методи за отопление навлизат все повече в речника на българите. Към днешна дата категоричният победител по отношение на нулеви ангажименти и най-ниска цена за отопление е т.нар. термопомпа въздух-вода. Ако търсите да се  възползвате максимално от най-съвремените и екологични технологии няма по-подходящ  претендент, който да предлага подобна независимост. Повишаващото се ниво на комфорт и сигурност предизвикват потребителите да...

20-10-2018

Новомонтираната инверторна термопомпа въздух-вода VENTO HP1F12 DC Inverter в с.Рупци измества съществуващото отопление на твърдо гориво и по този начин премахва ангажимента към отоплението и намаля сезонните разходи. Ефекта след изпълнението на монтажа на термопомпата е автоматизирана отоплителната инсталация на добра цена, която значително подобрява качеството на живот.

02-09-2018

Технологиите за извличане на топлина от въздуха се подобряват с всяка изминала година, но съществуват моменти, в които подобрението е нещо повече - то е еволюция! При термопомпите въздух-вода търсенето на по-висока ефективност и още по-ниски сметки за отопление доведоха до последният пробив в науката за извличане на топлина от природата - това е нашата най-нова PREMIUM серия термопомпи въздух-вода.

Новата технология позволява запазване на максималната мощност дори при...

28-08-2017

Заповядайте и разгледайте нашата изцяло нова гама инверторни термопомпи въздух-вода! Новите модели са налични и са тук точно преди отоплителния сезон!

Подобрените характеристики и алгоритъм на работа осигуряват максимална ефективност и ниски сметки през целия отоплителен сезон.

Новите двукомпресорни системи осигуряват максимално широк диапазон на работа в хладните и най-студени времена.

По-мощните...

24-12-2014

Въпреки, че сезона за отопление е започнал, някои хора не чакат той да свърши, за да се възползват от последната дума на техниката! Инсталиранта инверторна термопомпа въздух-вода ще подгрява двуетажна сграда с лекота дори и в най-студени дни. Високата ефективност на системата идва от факта, че на обекта са инсталирани преоразмерени панелни радиатори. Поради характера си на работа те могат успешно да стоплят двуетажната сграда с ниски температури, които освен че се постигат с...

20-12-2014

Решение за отопление на къща 120кв.м.?

 

-30°С и термопомпи VENTO Premium PLUS продължават да работят

 

Представяме една от нашите по-стари термопомпи въздух-вода, монтирана в къща, която няма изолация и е близо до София(2014г). След няколко разговора с нашия клиент разбираме, че консумацията при температури около 0ºС е около 1kW/час(около 20ст./час), а при температури до -15ºС е около 2kW/час, т.е. отопляваме цяла къща на цената на една...

08-11-2014

Инсталираната термопомпа се справя дори и в най-студените дни с отоплението на 3-етажна къща с размер около 160м2. Къщата е хубаво изолирана, което допълнително помага за икономичното отопление. Ежемесечните сметки са ниски и същевременно хамалогията от стария начин на отопление е изчезнала. Термопомпата е повишила комфорта в жилището и е намалила разходите за отопление.

22-10-2014

В тази инсталация заместваме голямо котле на пелети с термопомпа въздух вода VENTO HP1F20.

Системата се справя отлично, като доставя комфортна топлина с нулев ангажимент към всичките живущи на две отделни къщи, които споделят една обща страна и парната инсталация.

Машината има много гъвкави възожности за работа, като може да свали консумацията си до само 1kW !! Системата е икономична и автоматизираното й управление я лишава от всякаква нужда да се поддържа от собствениците.

Монтаж на термопомпа

"VENTO Heatpumps" включва пълен монтаж за всяка своя термопомпа въздух-вода

Взимаме предвид индивидуалните изисквания и очаквания към всеки проект, защото за нас приоритет са качественото изпълнение и ниските сметки на клиентите ни.

НОВИНИ

За "ВЕНТО"

"ВЕНТО" ООД е официален представител на термопомпи VENTO HEATPUMPS. Ние сме квалифицирани специалисти с дългогодишен опит в отоплението с термопомпи въздух-вода. За нас приоритет са високото качество, ниските сметки и надеждността.

Можем да Ви предложим иновативни и надеждни решения за отопление, с които да повишете комфорта в дома си до следващото ниво и да намалете значително разходите и ангажиментите си.

Контакти

  • Адрес:

    гр. София, РУМ "Кремиковци", ет.1
  • Телефони:

    +359 899 820 300, +359 888 758 788
  • И-мейл:

    info@vento.bg

Партньори

КЪДЕ СМЕ?