Какви са разликите между DC Inverter и PREMIUM Inverter термопомпите?

ОТГОВОР: 

DC Inverter са все още актуално поколение термопомпи с работен флуид R410A. Те работят с високо к.п.д., но срещат технологични ограничения. Също така ЕС променя стандартите за хладилната техника и работата с този флуид ще спре да бъде възможена в близките години.

PREMIUM Inverter са машини от последно поколение, които ползват най-новите работни флуиди, актуални за ЕС. Новата технология позволява постигане на по-високи температури на водата, по-ниски диапазони на работа, намален шум и по-голяма компактност на техниката. Всичко това води до един по-качествен и по-ефективен продукт за отопление.

За "ВЕНТО"

"ВЕНТО" ООД е официален вносител на инверторните термопомпи въздух-вода VENTO. Доставка и монтаж на достъпна цена. Квалифицирани специалисти в отоплението. За нас приоритет са високото качество, надеждността и комфорта.

Предлагаме някои от най-иновативните и надеждни термопомпи въздух-вода за отопление, с които можете да повишете комфорта в дома си до следващото ниво и да намалете значително разходите и ангажиментите си.

Контакти

  • Адрес:

    гр. София, РУМ "Кремиковци", ет.1
  • Телефони:

    +359 899 820 300, +359 888 758 788
  • И-мейл:

    info@vento.bg

Партньори

КЪДЕ СМЕ?